Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Quatre artistes de la Galerie à Toucy et à Roubaix

Dates: del 22 de febrer al 2 d’abril de 2020

Lloc: Galerie de l’Ancienne Poste

Place de l’Hotel de Ville – 89130 Toucy (Francia)

La Galerie de l’Ancienne Poste consolida el seu reconeixement nacional a la primavera del 2020 amb la invitació del museu La Piscine de Roubaix, que li ofereix una “Carta blanca” a partir del 14 de març del 2020. La galeria presenta obres originals de quatre artistes europeus seleccionats per a aquesta exposició: la finlandesa Erna Aaltonen, l’anglesa Ursula Morley-Price, el francès Laurent Petit i la belga Ann Van Hoey.

Erna Aaltonen. Una carrera internacional ha portat a l’artista als Estats Units i diversos països europeus, on el públic ha lloat les formes i els colors d’una obra molt dominada. El 2014, l’artista va rebre el Gran Premi de Disseny de l’Estat finlandès i a l’any següent la medalla d’or de el Museu Internacional de Ceràmica de Faenza a Itàlia per tot el seu treball. La Galerie de l’Ancienne Poste, que la representa a França, li va dedicar dues exposicions monogràfiques en 2015 i 2018.

Ursula Morley-Price exposa regularment a Nova York i les seves obres s’han unit a les col·leccions dels museus d’art i arts decoratives més prestigiosos de món (MoMA, Metropolitan Museum, Sèvres, Musée des Arts décoratifs de París, Llemotges …) . La Galerie de l’Ancienne Poste li va organitzar una retrospectiva notable al Museu d’Art Modern de Troyes en 2013. La seva obra va ser presentada al Museu d’Arts Decoratives de París com a part de l’exposició AD Intérieurs, Decors à vivre. La Galerie de l’Ancienne Poste, que la representa a França, li va dedicar dues exposicions monogràfiques en 2014 i 2016.

Laurent Petit va començar a exposar el 2001. Molt ràpidament es va adonar, el seu treball es presentarà a la Biennale Internationale de Céramique de Châteauroux el 2003, després en el “Parcours ceramic Carougeois” a Suïssa i més recentment com a part de l’edició 2013 de la Triennale International Ceramics and Glass of Mons a Bèlgica i la Biennal Vallauris en 2019. la Galerie de l’Ancienne Poste li va dedicar una exposició personal el 2015 i presentarà els seus nous treballs a la primavera de 2020.

Ann Van Hoey. Des de la seva primera selecció a la Biennal Internacional de Ceràmica Contemporània a Vallauris el 2008, i la seva invitació a 2017 per a la residència d’artistes al Museu Yingge a Tapei (Taiwan) va concloure amb la instal·lació d’una obra permanent al museu, Ann Van Hoey Al llarg dels anys, ha seguit una carrera exemplar esquitxada de noves propostes formals que avui ho fan famós. Finalista de el famós Premi Loewe Craft el 2018, l’artista va ser convidat a 2019 per la Universitat Nacional Australiana de Canberra. La Galerie de l’Ancienne Poste li va dedicar una exposició personal al novembre de 2017 i ha representat el seu treball a França des de 2018.

+ info: https://galerie-ancienne-poste.com/

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top