Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

RECUEILLIR. DAPHNE CORREGAN I GUY FERRER

de l’1 d’octubre al 6 de novembre a la galeria Christine Colon de Bèlgica

 

Inauguració: 30 de setembre a les 18 h, en presència dels artistes.

En el marc de l’exposició “RECUEILLIR” amb la ceramista Daphné CORREGAN i el pintor i escultor Guy FERRER, oferim una reflexió al voltant de l’objecte que conté.

Per “contenidor”, ens referim a aquests objectes, contemporanis o relíquies, la funció dels quals és recollir tant la matèria del món com l’energia subtil de l’esperit. Vist d’aquesta manera, el propi ser humà seria un contenidor de l’experiència de la vida, consistent en rebre i restituir sentit, en un flux i reflux ontològic fonamental.

La creació de receptacles, siguin utilitaris o simbòlics, sempre ha fascinat la humanitat, així com també és fascinant el lloc essencial que aquestes peces d’art i artesania han ocupat dins la nostra història. De la mateixa manera que un bodegó ens retorna a la nostra pròpia caducitat, el contenidor ens retorna a aquesta necessitat primària d’acollida, integració i restitució. Una integració que no només es produeix de l’home al seu entorn, sinó que també pretén retenir el rastre del viatge que haurem viscut.

“ Omplint el món ” sembla ser l’expressió que resumeix el nostre pensament en aquesta exposició on l’objecte esdevé subjecte, on el cos és el recipient de la nostra contemplació.

Galerie Chistine Colon
Rue Saint-Rémy, 12
4000 Liège
T. 0032 4 222 49 46
M. 0032 475 92 07 97
galerie@christinecolon.be

+ info: www.christinecolon.be

 

 

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top