Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Reobertura del Centre d’Artesania de Catalunya i campanya publicitària

El Centre d’Artesania Catalunya (Banys Nous, 11, Barcelona) reobre les seves portes el proper 8 de juny després de romandre tancat per la pandèmia. Fins al 21 de juny, la botiga estarà oberta al públic de 12h a 14h i de 17h a 19h.

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç, ha posat en marxa aquest cap de setmana la campanya “Consumeix Artesania”, amb l’objectiu de reactivar l’activitat comercial del sector artesanal a Catalunya.

Sota el claim #ConsumeixArtesania,  s’apel.la als atributs i valors tangibles i intangibles que defineixen el sector, artesans i artesanes que durant aquests mesos “han mantingut viu el seu ofici”, per fer una crida a la ciutadania a contribuir i sumar-se en la seva reactivació, alhora que per promoure i posar en valor la tasca del sector artesà català: professionals que exploren, innoven dissenyen, ideen…, però, per damunt de totes les coses, fan.

Aquesta campanya s’emmarca en el Pla de Xoc i de Reactivació del comerç, l’artesania i la moda post-COVID19, dissenyat per la Direcció General de Comerç amb l’objectiu restablir l’activitat comercial dels diferents sectors, coincidint amb la reobertura dels establiments i la reactivació prevista en l’actual procés de desescalada.

Veure Campanya

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top