Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Residència silvestre/ Cellers (RsC)

Galeria silvestre obre un nou espai de creació que proporciona als artistes un lloc de treball on puguin aturar-se i afavorir el seu procés creatiu, així com pretén donar suport, promocionar i ajudar-los a establir connexions amb l’àmbit galerístic.

Residència silvestre / Cellers (RsC) advoca pel pensament crític en la seva màxima expressió i aquells temes propis d’un context específic, projectes d’interès comú i de vigència en la contemporaneïtat. El seu propòsit és generar un lloc per a la creació situada en un àmbit on el paisatge pugui afavorir processos creatius de qualsevol índole.

La convocatòria és oberta a tots els temes, disciplines artístiques, formes, edats, nacionalitats. La selecció del projecte serà a càrrec dels directors de Galeria Silvestre, Vanessa H. Sánchez i Pep Antón Clua i s’escollirà a partir de les propostes rebudes, així com per invitació pròpia.

Residència / Taller

Ca la Vane és una residència/taller ubicat al poble del pre-Pirineu català Cellers. Un petit lloc amb un paratge natural excepcional i una població de 13 habitants, amb bones connexions, però sense serveis al centre urbà. La residència proporciona habitatge/taller i un espai que forma part de la comunitat, com a espai expositiu per al resultat de la residència i promoció de la mateixa. La durada de l’estada és de 1 mes, determinant-ho al juny, però amb possibilitat de flexibilitat d’acord amb el projecte seleccionat.

Termini de presentació de sol·licituds: Del 30 de novembre 2021 fins al 28 de febrer 2022

Comunicació de la resolució: 15 de març de 2022

+ info: www.galeriasilvestre.com/residenciasilvestrecellers

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top