Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Resident artist show a CRETA Rome

23 d’abril a les 18:00 a CRETA Rome, Roma (Itàlia)

 

Exposició dels artistes actuals en residènciaa CRETA Rome:  Alice Whish, Helen Earl i Avery Campbell, presentaran les obres creades durant la seva residència.

HELEN EARL. CURIOSITATS ELEGANTS

El ritme i les ondulacions de la draperia en pintures, escultures i frescos; revelar i animar el cos, unir parts dins d’un plec, reflectia la meva experiència corporal de Roma. Em vaig convertir en un cos fluid escombrant o arrossegat pels carrers de Roma, atrapat en el teatre de les històries humanes. La draperia amb meravelloses turbulències d’habilitat artística també es va convertir en un refugi que em va envoltar en narracions mítiques i religioses i suavitzant així la duresa i la monumentalitat aclaparadora de la gran arquitectura feta amb l’escorça terrestre.
Aquestes petites obres de porcellana cuita i articles de flames són les meves “elegants curiositats” fetes com a resposta a la meva experiència de Roma.

AVERY CAMPBELL. SÈRIE BOLS D’OS

Aquesta sèrie d’embarcacions s’inspira en la cripta caputxina, i explora una mortalitat individual i col·lectiva. Els vaixells d’aquesta sèrie es construeixen com els ossos d’un bol i un bol construït amb ossos. Construint-se amb components inspirats en els ossos d’espectadors, aquesta sèrie explora una reordenació de la vida individual en una xarxa col·lectiva de vides. Aquests vasos fràgils buits ofereixen un espai per a la reflexió sobre el paper d’un individu en una muntanya d’històries individuals que estan ineludiblement entrellaçades.

ALICE WHISH. REIMAGINAR LA FLORA PERDUDA DE ROMA

Aquesta residència m’ha donat l’oportunitat de centrar-me en el color de la porcellana i de reimaginar la flora que es troba als frisos dels edificis romans.
Els frisos contra el cel i a la part superior dels edificis són intocables i quan cauen dels edificis queden petits fragments alguns que contenen flors completes. Aquests han estat la meva inspiració per reimaginar la flora de Roma. He creat una sèrie de penjolls, on ara les flors es poden tocar, agafar i portar. He reimaginat les flors amb el color i la forma, alliberades del seu fris bidimensional, les flors estan ara animades contra el cos. La flora perduda de Roma ens recorda la fragilitat del nostre món natural i que una vegada que es perd una espècie, ha passat del món viu i només es pot reimaginar.

CRETA Roma
via dei Delfini 17,
00186 Roma
Tel: +393478024581

+ infowww.cretarome.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top