Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Revista TERRART – Nº56

Ja disponible la versió digital a iQuiosc

 

Aquest número està dedicat a les Escoles de Ceràmica no reglades. Un col·lectiu que realitza una tasca important, donant a conèixer i divulgant l’ofici de ceramista de manera directa. Així doncs hem fet un recorregut per algunes d’aquestes escoles, cadascuna d’elles regentada per un soci o sòcia de l’ACC en les quals no només s’ensenya a fer sinó també a respectar i conèixer les característiques d’aquest material i els seus límits. A la secció de Tallers i Ceramistes us presentem la nova casa taller de Mia Llauder i Joan Serra a Argentona. Aquesta parella porten 35 anys dedicats a aquest ofici que reparteixen entre mercats de ceràmica, sobretot a l’estranger, treballs artístics per a galeries i l’escola de Ceràmica del Museu del Càntir.

A més, podreu fer un petit recorregut per les exposicions més destacades a diferents galeries, escoles i museus: al Museu Ariana de Ginebra, les escultures de John Tahon i els Murs de Jacques Kaufmann; al Museu de Quart, l’exposició retrospectiva “Fragments” de Dolors Bosch i “Criatures” d’Anna Ferrer, Ondina Oliva i Leo Sánchez; al Terracotta Museu de la Bisbal, “Pedrets & All shall be well” de Caludi Casanovas i Diàlegs de Laura Niubó; a l’Escola d’Art La Industrial “Tenmoku Konoha” de Carmen Ruiz; i a la galeria Artur Ramon de Barcelona “Reencuentros” del ceramista mexicà Gustavo Pérez.

Així com per les que s’han mostrat a la Sala de l’ACC: “Postcreacions 2019” dels guanyadors de la Biennal de Cèramica d’Esplugues: Albert Montserrat, Alberto Vieira i Chisato Kuroki; Joies de Terra, col·lectiva de joieria ceràmica; “I al final…l’obra” una col·lectiva dels treballs finals de l’Escola d’Art La Industrial. Tancant l’any, entre desembre i gener va tenir lloc “Capses”, col·lectiva de socis de Nadal i obrint-ne un de nou “Aixoplugs” de Mercè Mir, de gener a febrer.

La secció Internacional ens porta aquest cop a Xile per descobrir a través d’una entrevista l’univers artístic de la pintora i ceramista xilena Keka Ruiz Tagle. I la secció Aparadors del món ens fa visitar la galeria Puls Contemporary Ceramics Fundada per Annette Sloth l’any 2000.

Les seccions habituals d’Activitats de l’ACC, Miscel·lània i Història us oferiran una interessant varietat de temes, així com les seccions de Webs d’interès, Fires i concursos, Notícies i Exposicions dels semestre us mantindran informats dels esdeveniments relacionats amb la ceràmica.

Pàgines: 100

Preu edició digital
3,99€

Subscripció digital ANUAL per dues revistes
6,99€

a iQuiosc.cat

 

També disponible en format paper AQUÍ

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top