Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Revista TERRART – Nº 60

Terrart celebra amb aquest número la seva 60a edició. Té com a novetat la traducció a castellà i anglès!

 

En aquest número, el reportatge s’ha dedicat als Ceramistes gallecs. A la secció de Tallers i Ceramistes coneixereu la ceràmica i trajectòria de Cristina Figarola.

Podreu fer un petit recorregut per les exposicions més destacades, en aquesta ocasió a museus de Catalunya i País Valencià, a una església a Montblanc i un monestir de Barcelona.

Les exposicions de l’ACC, comencen amb la mostra Mirades a través d’Eulàlia Oliver, per continuar amb Substrat universal de Roger Coll i la col·lectiva de socis Pluja d’estels.

La secció Internacional ens porta aquest cop a Israel a través de l’obra de Simcha Even-Chen. A Hongria de la mà d’Agnes Husz i tanca la secció un article sobre el 49è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica, amb el tema On the edge “Al límit”. A la secció Aparadors del món visitem la Galeria Loes & Reinier una de les més antigues i prestigioses dels Països Baixos.

En aquest número, hem d’acomiadar-nos de Jordi Ancil, soci número 1 de l’ACC, al que recordem a la botiga FAST i posteriorment a ANPER, amb molt afecte.

-Pots adquirir la revista on-line a través de l’IQUIOSC, o físicament en els punts de venta.

 

Pàgines: 100

Preu edició digital: 3,99€

Subscripció digital ANUAL per dues revistes: 6,99€

a iQuiosc.cat

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top