Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

SALAD DAYS ONLINE

Wastershed center for the ceramics arts celebra una recaptació de fons en línia del 28 de juny a l’11 de juliol, els anomenats Salad Days 2021, tots els ingressos de la venda i el sorteig de plats aniran destinats als programes que ofereix Watershed per a artistes.

Venda de plats de dies d’amanida:
Els plats de colors fets a mà per Kari Woolsey estan disponibles a la botiga Watershed fins a l’11 de juliol. Els plats es poden enviar a casa o podeu recollir la comanda a Watershed els dies assenyalats .

Recaptació de fons amb una rifa:
Sorteig de ceràmica: amb més de dues dotzenes de premis fabulosos de ceràmica, teniu moltes possibilitats de tenir un bitllet guanyador. Aquest any, oferim entrades per a peces específiques. Les entrades valen 25 dòlars cadascuna o s’ofereixen i s’estalvien comprant 5 entrades per 100 dòlars.

Sorteig de la granja a la taula: tasteu la bona vida a Watershed durant un àpat de cinc plats per a vosaltres i fins a set convidats addicionals. El guanyador del premi gaudirà d’una festa gastronòmica local preparada per la xef Marguerite Grifka de Watershed, i el director executiu Fran Rudoff dirigirà un recorregut exclusiu pel campus de Watershed. Les entrades valen 50 dòlars cadascuna per guanyar aquest apetitós premi.

+info: www.watershedceramics.org

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top