Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Sant Jordi als Museus d’Esplugues de Llobregat

ACTIVITATS AL VOLTANT DE SANT JORDI

-Portes obertes al Museu de ceràmica La Rajoleta, dissabte 24 d’abril, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores. Després d’uns mesos de tancament, aprofiteu per redescobrir La Rajoleta! Visitar per lliure el recinte de l’antiga fàbrica Pujol i Bausis.

-Taller familiar en els que els nens i nens podran conèixer millor els impressionants forns d’ampolla de La Rajoleta i fer la seva pròpia rèplica amb l’Escola Municipal de ceràmica. Dissabte 24 d’abril, de 11 a 13 hores.

-Visites guiades als museus de ceràmica i modernisme a Esplugues el diumenge 25 d’abril  d’11 a 13 amb inscripció prèvia al següent enllaç:

Inscripció visita guiada

-Ruta guiada familiar passejada guiada pel centre històric de la ciutat d’Esplugues: art, arquitectura, gòtic, Modernisme… Endinsa’t per l’Esplugues més desconeguda i atractiva.

Inscripció ruta guiada

-Conferència online del Trencadís de vinyetes: art i còmic es troben a càrrec del periodista i especialista en còmic Marc Chartes sobre el còmic com expressió artística de primer ordre i la seva relació amb altres disciplines.

Inscripció conferència

+ info:  www.museus.esplugues.cat
Can Tinturé i La Rajoleta
Carrer de l’Església, 36
08950 · Esplugues de Llobregat
Tel. 93 470 02 18
museus@esplugues.cat

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top