Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

“SÈRIE 2.0”

del  24 d’octubre al 30 de Novembre  a l’ACC

Una exposició de la ceramista Glòria Ferrer

Sovint, les persones ens veiem obligades a fer canvis a les nostres vides, ja sigui per motius de treball, família, entorn, etc.

A causa de la pandèmia, la nostra vida diària va experimentar canvis significatius i ens vam haver d’adaptar a aquesta nova realitat, modificant les nostres rutines i formes de viure. D’alguna manera, varem normalitzar situacions i circumstàncies inesperades que, encara que puguin semblar oblidades, continuen presents entre nosaltres.

Aquest fet viscut per tots és el fil conductor de l’exposició, que neix de la necessitat d’expressar mitjançant la ceràmica, material amb el qual estic familiaritzada, la transformació i adaptació que hem experimentat com a societat davant d’un esdeveniment inesperat i sorprenent.

Una única peça de ceràmica serveix com a denominador comú en tota la sèrie. Mitjançant la creació artística i el treball manual, cada peça de ceràmica es converteix en una manifestació única, mantenint l’essència original, però amb una nova forma, donant origen a la sèrie 2.0.

Inauguració: Dimarts, 24 d’octubre a les 19 h.

A l’Associació Ceramistes de Catalunya
C/ Doctor Dou, 7 -08001 Barcelona

Fotografia: Carlota Prats

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top