Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Setmana d’Artesania de Catalunya

Un any més arriba la Setmana d’Artesania de Catalunya, que en aquesta VIII edició es durà a terme entre els dies 7 i 13 d’octubre sota el lema Artesania Divina.  La Setmana d’Artesania de Catalunya és una actuació impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) amb l’objectiu de reivindicar l’artesania com element transversal en la nostra societat pel seu gran valor cultural, social, patrimonial i econòmic, que uneix coneixement (de la tècnica i de la matèria), art (creativitat i innovació), identitat (tradició i contemporaneïtat) i caràcter internacional (local i universal). I  també el seu valor social, com a fet identitari i com a vehicle d’expressió singular i únic que ens fa arribar arreu del món.

Com en anteriors edicions,  la Setmana d’Artesania de Catalunya vol comptar amb la complicitat de tot el sector amb l’organització d’activitats arreu del territori, orientats a fer partícip la societat  de la diversitat i qualitat de la nostra artesania. L’any 2018, es van organitzar un total de 100 accions per a professionals i públic en general arreu del territori. D’aquestes, el 20% estaven dirigides a públic familiar. En aquesta propera edició, volem augmentar significativament el nombre d’accions i la seva realització arreu de Catalunya.

Les entitats interessades a participar-hi poden enviar la informació a aquest formulari fins el 8 de setembre de 2019. Si teniu algun dubte podeu posar-vos en contacte amb Artesania Catalunya (Tel. 93 467 46 60 – correu electrònic promocio.artesania@gencat.cat),

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top