Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Steven Edwards Plaisirs gourmands

Fins el 7 de setembre

 

La Galerie de l’Ancienne Poste presenta la primera exposició personal a França de l’artista britànic Steven Edwards. A través d’una vintena d’obres creades especialment per a l’exposició i emblemàtiques de la sèrie titulada “Plegar”, l’artista ceràmic ens transporta al seu univers d’experimentació on les formes encarnen la seva passió per manipular la terra.

Com a suport per a la narració del procés de desenvolupament, la terra s’utilitza per explorar la seva materialitat, presència física, seducció. El procés creatiu de Steven Edwards comença col·locant deliberadament el material sota pressió per revelar la seva tensió i moviment naturals en la seva superfície i forma.

L’artista utilitza porcellana pariana (un tipus de porcellana desenvolupada i apreciada al segle XIX per la seva imitació del marbre, després del marbre de l’illa grega de Paros). Empeny, estira, comprimeix i talla el material per provocar una reacció. Les formes finals són una combinació d’aquests passos, que tradueixen una dualitat en el seu aspecte: contrast de distorsió visual i precisió, calma i moviment en la forma, i la il·lusió d’una superfície entre sintètica i natural.

Galerie de l’Ancienne Poste
Place de l’Hôtel de Ville
89130 Toucy (France)
Tél : 03.86.74.33.00

+info: galerie-ancienne-poste.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top