Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

TÉCNICA DE MODELADO CREATIVO | Simón Zsolt József

9-10-11 i 12 septiembre 2022

L’objectiu del curs és comprendre les oportunitats per modelar les formes inherents als errors d’emmotllament. Aprendrem a preparar una forma d’emmotllament de guix de diverses parts, que ens permet modelar les formes internes i externes de l’objecte final.

L’artista farà una presentació de les seves obres, cosa que permetrà observar i comprendre aquest procediment especial d’emmotllament. La segona meitat de la projecció demostrarà la creació d‟un objecte específic des del principi fins al‟etapa final.

Els participants començaran a treballar en un dels objectes florals de Zsolt, mitjançant una consulta individual, i més tard, crearan una forma diferent, permetent aprendre del treball dels altres. Des de la preparació del guix, seguirà l’acabat, serrat, escatat i muntatge de la forma de guix fins a la fosa de porcellana.

Es podrà triar entre dues tècniques diferents:
– FLORAL (l’organització aportarà 2 cilindres de guix amb un diàmetre de 19 cm);
– TIPUS VASE (l’organització proporcionarà dos cilindres de guix amb un diàmetre de 19 cm
i dos amb un diàmetre de 12 cm).
La tècnica escollida ha de ser comunicada al Faenza Art Ceramic Center en el moment
de la inscripció.

Simon Zsolt József va estudiar a la Universitat Moly-Nagy d’Art i Disseny, Budapest. És un artista polifacètic, interessat a la ceràmica, la pintura, el teatre i la música. L’estudi del moviment és la base de la feina. La seva investigació particular es concentra en el procés a través dels motlles o mòduls que donen a llum una forma particular, no la programada. Utilitza porcellana per la seva qualitat de fragilitat que atorga una sensació de lleugeresa, moviment i refinament.

El taller de 20 hores té una durada de 9:00 a 17:00 hores els divendres i dissabtes, de 9:00 a 16:00 hores els diumenges i de 9:00 a 12:00 hores dilluns.

Preu: 450 €

Faenza Art Ceramic Center
Cultural Association
+39 0546 46936
info@facc-art.it

via pana 34/1, Piazza II Giugno, 8 – 48018 Faenza – ITALIA

+ infowww.facc-art.it

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top