Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

TÈCNIQUES DE JOIERIA APLICADES A LA CERÀMICA | Núria Soley

11-12-13-14-15 d’octubre de 2023

 

L’objectiu d’aquest curs és ensenyar els fonaments de la metal·lúrgia per a la creació de joieria ceràmica, utilitzant principalment porcellana. El curs és essencialment pràctic, basat en l’experimentació de les principals tècniques bàsiques de la joieria: mesura i marcatge, calçat interior i exterior, llimat i polit, recuit, decapat, soldadura, etc. Paral·lelament, es processaran alguns artefactes de porcellana per tal de poder muntar i acabar la final. Durant el curs també s’impartiran aspectes teòrics de les característiques i tipologia dels materials ceràmics i metalls.

El curs. Seran 5 dies on s’abordaran diferents exercicis pràctics com la creació de tires, filferros i plaques metàl·liques, aprendre a soldar amb plata, perforar, polir, allisar, crear les peces de porcellana estirada i cuita i finalment, muntar amb les parts metàl·liques. Es facilitarà el material i cada alumne disposarà de la seva pròpia taula de treball amb el material necessari. Tothom es podrà endur a casa, no només els coneixements sinó també els seus propis productes acabats.

Nùria Soley va estudiar Disseny i Tècnica de Joieria a l’Escola Massana de Barcelona, ​​i es va graduar en “Arts Aplicadas y Oficios Artísticos”, especialitat en ceràmica. Ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives a Espanya, França i Holanda. Coneguda per les seves conferències, classes magistrals i cursos a Europa, especialment a l’Escola Disseny à Tàrrega, Espanya i amb l’Associació Terre Mediterranee de França. Durant molts anys participa en fires i exposicions europees dedicades a la joieria i la ceràmica, ha rebut 3 premis internacionals dedicats a la millor instal·lació i joieria de metall i ceràmica: Primer Premi “Ramon Barbat i Miracle” 2009 d’Artesania de Catalunya. 2008 i 2007 a la Fira Internacional de Marratxi, primer i segon premi a la millor instal·lació.

Inclòs al curs: 35 hores lectives | cuites | materials necessaris per dur a terme el curs | 5 àpats | estudi totalment equipat | possibilitat de visitar Ceramic&Colours. El curs comença a les 9.00 h i acaba a les 17.00 h els dimecres, dijous, divendres i dissabte i comença a les 9.00 h i acaba a les 16.00 h del diumenge.

Professora: Núria Soley. Intèrpret i ajudant inclòs

Preu: 850,00 €

Faenza Art Ceramic Center
Via Pana 34/1, 48018 Faenza – Italy
Piazza II Giugno 8, 48018 Faenza – Italy
Tel: +39 0546 46936
info@facc-art.it

+info: www.facc-art.it

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top