Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

TERRACOTTA BIENNAL 2024

18,19 i 20 d’octubre de 2024

 

Un esdeveniment cultural, artístic, artesanal i expositiu de la ceràmica. La Bisbal d’Empordà, capital de la ceràmica, organitza aquest  esdeveniment amb l’objectiu de mostrar l’art de la ceràmica.

L’esdeveniment pretén aglutinar la diversitat de la ceràmica i dels seus interessos i es presenta com una proposta per atraure galeristes, col·leccionistes i entusiastes de la ceràmica. La proposta vol consolidar-se com a punt de trobada emmarcat en el món la ceràmica: un espai networking per reunir-se i gaudir, i tractar la disciplina aplicada en d’altres assignatures, com la jardineria, escultura, disseny o arquitectura, entre moltes altres.

ESPAI CERÀMICA CREATIVA 2024

Un espai on presentar les novetats de qualitat i la ceràmica més autèntica amb l’objectiu de crear nous contactes i crear sinergies.

La Biennal d’art ceràmic de La Bisbal pretén aglutinar la diversitat de la ceràmica i dels seus interessos. Un esdeveniment Festiu de la Ceràmica de caràcter monogràfic, adreçada als professionals del sector de la ceràmica, galeries, revistes especialitzades, editorials i institucions vinculades a la ceràmica.

A l’espai expositor es presenta l’ànima de cada productor, des del més artesà fins al més conceptual. Per millorar la valorització i la percepció de la ceràmica entre la societat, apropar, més i millor, la ceràmica de la Bisbal als sectors del mercat amb interès potencial: disseny, interiorisme, jardineria, arquitectura, gastronomia,… mostrar l’art de la ceràmica com a ofici i com a possible formació i de futur professional.

Termini de participació: La mostra de projectes ceràmics dins la Terracotta Biennal de peces seriades exclusives o peça única. Les incripcions per participar en aquest espai ja estàn obertes i ho estaran fins els dia 15 de juliol del 2024.

TERRACOTTA BIENNAL – LA BISBAL D’EMPORDÀ
Edifici Torre Maria c. Aigüeta, 17 (Àrea de Promoció i Desenvolupament Local)
17100 La Bisbal d’Empordà (Girona)
Tel. +34 972 646 806
info@terracottabiennal.cat

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top