Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Terralha, Festival Europeu de la Ceràmica

del 15 al 17 de juliol de 2022 a Saint Quentin la Poterie

 

Aquest esdeveniment artístic organitzat per l’Oficina Cultural de Saint-Quentin-la-Poterie és una cita imprescindible per a l’art ceràmic i la creació contemporània a França i a Europa.

A través d’un recorregut per la ceràmica contemporània, el Festival Europeu de Ceràmica convida 20 artistes-ceramistes europeus que exposaran instal·lacions sorprenents, al cor d’un poble totalment dedicat a la ceràmica, en llocs insòlits i privats, convertits per a l’ocasió en espais d’exposició fugaç.

Al revolt dels carrerons del poble, TERRALHA et dóna l’oportunitat d’empènyer la porta d’un pati ombrejat, d’un jardí exuberant o d’un edifici històric de volta per descobrir universos ceràmics singulars. L’originalitat d’aquest esdeveniment es basa en part en l’aspecte tant autèntic dels espais expositius “fora dels murs”.

A més, TERRALHA compta també amb una rica programació: tallers participatius i iniciacions a la ceràmica, actuacions artístiques, projeccions de cinema, exposicions al Museu de la Ceràmica Mediterrània, a la Galeria Terra Viva, trobades i altres activitats.

TERRALHA constitueix un panorama únic i viu de la creació ceràmica europea. Creat per despertat l’interès per als professionals que busquen tendències, també agradarà a un públic d’aficionats curiosos.

+ info: capitale-ceramique.com/fr/terralha

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top