Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

TERRÀNIA. 18è Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc

La divuitena edició de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, s’havia de celebrar els dies 25, 26 i 27 de setembre. A finals de juny ja es va anunciar que no tindria lloc el proper cap de setmana i que es postposava a 2021.

Coincidint amb les dates tradicionals del festival, el darrer cap de setmana de setembre, l’Ajuntament de Montblanc presenta el cartell amb unes dates que s’espera siguin definitives: 24, 25 i 26 de setembre de 2021.

A Terrània 2021 l’exposició central serà «Angel Garraza. Paisajes de sobremesa» obres realitzades l’any passat, una de les quals és la que es pot veure al cartell, terra sigillata en gres xamotat amb carbonació.
Els propers mesos s’anirà treballant amb la hipòtesi de celebració en les dates previstes. Com que molta de la feina prèvia d’organització ja s’ha fet enguany, les properes tasques se centraran en garantir espais i activitats que s’adaptin a les recomanacions sanitàries i assegurin un bon desenvolupament del festival per a ceramistes i visitants.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top