Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Territoris (des)coneguts

Fins al 31 de juliol

 

La Fondazione Officine Saffi convida el públic a descobrir Territoris (des)coneguts, l’exposició dels 32 artistes finalistes del Premi Officine Saffi presentada als espais de la nova seu milanesa.

Activant el potencial expressiu del medi ceràmic com a resposta a la convocatòria oberta Territoris (des)Coneguts, cadascuna de les obres exposades ofereix una reflexió oberta sobre la riquesa de significats del terme “territori”: matèria física, sedimentada i en contínua transformació. ; lloc de descoberta; subjecte i objecte de coneixement en evolució; dispositiu narratiu que vincula històries, llocs i cultures personals i col·lectius.

Protagonistes de l’exposició són les obres de: Carolina Raquel Antich, Andres Anza, Dorete Bendixen, Burçak Bingöl, Heidi Bjørgan, Javier Bravo de Rueda, Kaiting Chan, Tessa Eastman, Ion Fukazawa, Hanna Heino, Gitte Jungersen, Jihyun Kim, Chryssa Kotoula. , Hanna Miadzvedzeva, Effe Minelli, Irene Nordli, Angel Oloshove, Héloïse Piraud, Irina Razumovskaya, Davide Ronco, Ioana Maria Sisea, Sissi, Carl Richard Söderström, Zoe Williams, Bettina Willner-Browne i Bari Ziperstein.

Entre les obres finalistes també hi ha les de sis artistes holandesos protagonistes de Focus, una secció especial del premi dedicada a explorar el panorama de la creació ceràmica en un context geogràfic i cultural concret. En focus: els Països Baixos, la Fundació juntament amb Geertje Jacobs, comissari de la secció i director del Centre Europeu de Treball de la Ceràmica (EKWC) van convidar els artistes Funda Baysal, Koos Buster, Willem van Hooff, Koen Taselaar, Kim Wawer i Floris Wubben a participar. El projecte Focus: els Països Baixos es va crear amb el suport de l’Ambaixada i el Consolat General del Regne dels Països Baixos a Itàlia.

L’exposició està oberta al públic amb entrada gratuïta del 29 de maig al 31 de juliol, de dimarts a divendres de 10.00 a 13.00 h i de 14.00 a 18.30 h, els dissabtes d’11.00 a 18.30 h.

Fondazione Officine Saffi
Via Aurelio Saffi 7, 20123 Milano
Tel: +39 0236685696
info@officinesaffi.com

+ info: www.officinesaffi.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top