Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Tessa Eastman. Le désordre en délice de l’imagination

La Galerie de l’Ancienne Poste es complau a organitzar la primera exposició personal a França de la jove artista londinenca Tessa Eastman, molt present a l’avantguarda de l’escena artística anglosaxona contemporània. Les seves escultures de colors han cridat l’atenció de molts professionals i han estat premiades diverses vegades.

De fet, el treball de Tessa Eastman ha impressionat amb la seva originalitat, el seu talent i, sobretot, amb un punt de vista audaç. Des de l’argila i amb diverses tècniques de construcció manual, Tessa s’inspira en les formes orgàniques que es poden observar al microscopi o al cel. L’artista explora la singularitat del desenvolupament dels fenòmens naturals, on els sistemes flueixen i deixen la configuració desitjada. En el seu plantejament, l’artista busca contrastos: suavitat i duresa, ordre i caos, geometria i irregularitat. Les peces estan animades per la seva particular percepció de la forma i l’esmalt, i es dedica molt de temps a la investigació i l’experimentació de l’esmalt. L’agrupació de les seves obres posa en relleu aquests contrastos i crea un diàleg entre peces.

Tessa Eastman va dir sobre la seva obra: Intento que les meves formes es vegin boniques d’una manera estranya, perquè sigui més fàcil apreciar els absurds de la vida, on les coses no sempre tenen sentit.

Dates: del 13  d’abril al 16 de maig de 2019

Lloc: Galerie de l’Ancienne Poste

Place de l’Hôtel de Ville – Toucy 89130 – France

+ infohttps://galerie-ancienne-poste.com/

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top