Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Tot a punt per a les V Convivències Ceràmiques d’Onda

  • Aquesta edició inclou més ponències tècniques amb especialistes
  • Prades: “Gràcies a iniciatives com aquesta podem posar en valor tot el nostre bagatge cultural i patrimoni”

Onda serà a partir de l’1 de setembre l’epicentre de l’muralisme ceràmic gràcies a una edició més de les Convivències Ceràmiques, unes jornades internacionals organitzades per l’àrea de Cultura, Festes i Museus de l’Ajuntament d’Onda.

Des de demà i fins diumenge que ve el Museu de l’Taulell d’Onda rebrà amb els braços oberts als 80 professionals inscrits per treballar en un mural conjunt dirigit per l’artista convidat, el prestigiós ceramista saragossà Fernando Malo. Els participants han dissenyat un complet programa d’activitats que inclou, a més de les sessions de treball en el mural col·lectiu, xerrades tècniques amb les empreses col·laboradores sobre aspectes concrets com les pastes, els vidrats o l’assecat a càrrec d’especialistes tan famosos com Manolo Sales .

Una altra de les conferències més esperades serà la de dijous que ve sota el títol “Com internacionalitzar el teu taller de ceràmica” a càrrec de l’Institut Valencià de la Competitivitat empresarial IVACE. Tampoc faltaran els recorreguts culturals i les visites a tallers ceràmics de la localitat, amb una llarga tradició en el sector.

La programació d’aquesta cinquena edició tampoc estaria completa sense la cita amb ‘ON FIRE. Mostra de coccions especials ‘amb Antonio Requena i el director de les jornades, Àngel Igual, i el projecte’ Més ceràmica i menys plàstics ‘que comptarà amb la col·laboració de tallers locals.

Al respecte, l’edil responsable de l’àrea de Cultura, Festes i Museus d’Onda, ha volgut posar en valor ha afegit que “gràcies a iniciatives com aquesta podem posar en valor tot el nostre bagatge cultural i patrimoni. La història d’Onda no s’entén sense la ceràmica, per això, des d’aquest equip de govern continuarem apostant per activitats que ajudin a donar-li visibilitat a el sector ceràmic i mostrin tot el seu potencial “.

El ceramista convidat, Fernando Malo, també tindrà ocasió de presentar els seus treballs, a l’igual que els projectes participants arribats de tot Espanya en les sessions de PechaKucha previstes per al dissabte a la tarda. El programa es completarà aquest divendres amb l’aportació solidària de les jornades a l’ONG local Quisqueya.

Museu del Taulell 
Carrer Paris, s/n, 12200 Onda, Castelló
Tel: 964 77 08 73

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top