Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Toucher Terre

Del 27 de maig a l’1 de novembre

 

Amb Toucher Terre, Villa Datris continua l’exploració del coneixement ancestral revisitat per la creació contemporània, com un ressò de Weaving/Tressage, una exposició presentada el 2018 i dedicada a l’art tèxtil.

Del 27 de maig a l’1 de novembre de 2022, la Fundació explora l’art de l’escultura ceràmica reunint més de 130 obres de 100 artistes francesos i internacionals històrics, contemporanis i emergents.

La galeria Terra Viva és còmplice d’aquesta gran exposició a través de l’obra de Gisèle Buthod-Garçon, Claude Champy, Daphne Corregan, Mette Maya Gregersen, Safia Hijos, Lucie Sangoy, Anne Verdier i Camille Virot.

En apoderar-se amb creativitat i originalitat d’aquest material que és la terra, els artistes semblen compartir una visió restauradora del món, que pretén vincular la societat amb la natura, les cultures passades amb les futures. Més actuals que mai, aquestes tècniques immemorials obren un nou espai de creativitat per als artistes que treuen de les seves increïbles virtuts una energia profunda i una meravellosa font d’inspiració per al nostre temps.

En els darrers anys, l’obra de la terra ha tornat al primer pla de l’escena contemporània amb artistes que qüestionen les qüestions socials i ambientals en les seves obres.

Això és el que la Fundació Villa Datris vol transmetre als seus visitants mentre celebra una aproximació humorística i sorprenent a l’art ceràmic.

+ info: www.fondationvilladratis.fr

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top