Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Tradició, innovació i tecnologia en el camp de la ceràmica

Conferència – col·loqui: Tradició, innovació i tecnologia en el camp de la ceràmica, tindrà lloc el proper dia 26 de maig, a les 11:30h. De forma presencial, a l’auditori Rafael Masó, a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Girona i, en línia mitjançant el següent enllaç

Accés conferència

La conferència anirà a càrrec del Sr. Toni Cumella, partint del projecte realitzat per a la Biennal d’arquitectura de Venècia. El col·loqui serà a càrrec del Sr. Arcadi Pla, el Sr. Toni Cumella, el Sr. Francesc Montero, el Sr. Blai Puig i el Sr. Jaume Marcó. La introducció al col·loqui serà realitzada pel Sr. Arcadi Pla, fent una reflexió sobre l’experiència del talent creatiu aplicat a la ceràmica de Rafael Masó.

Amb l’exposició inaugurada el passat dia 20 a la sala d’exposicions d’aquest Col·legi donant visibilitat als 51 projectes que han realitzat els 94 alumnes de les 9 escoles d’Art i Superior de Disseny que han participat al projecte d’innovació Talent creatiu i empresa 2020-2021, promogut pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top