Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Transgressions. Ceràmica contemporània del Museu del Disseny

Inauguració: 8 de juny de 2022

 

Presentem les noves adquisicions de ceràmica contemporània en una exposició que posa l’accent en un moment creatiu de contrastos, crítica i reflexió.

La mostra, una producció pròpia del Museu del Disseny de Barcelona, exhibirà la nova col·lecció de ceràmica contemporània que complementa amb la ja existent, que en l’actualitat compta amb més d’un miler d’objectes i dues-centes-trenta autories diferents, entre les quals s’hi troben artistes com Llorens Artigas, Picasso o Miró. En els darrers anys s’ha treballat per mantenir aquesta col·lecció al dia, seguint atentament els nous camins de la ceràmica i incrementant-la, per tal que sigui una mostra viva i representativa de la creació actual.

El Museu del Disseny presentarà aquestes noves adquisicions en una exposició que posa l’accent en un moment creatiu de contrastos, crítica i reflexió sobre temes d’actualitat, on  les transgressions matèriques, tècniques i conceptuals  es fan evidents. Alhora que, la versatilitat del material, ens permet fer una aproximació a les aplicacions de la ceràmica en el món del disseny i l’arquitectura.

Isabel Fernández del Moral, comissària

Dates: del 8 de juny al 

Museu del Disseny de Barcelona
Pl. de les Glóries Catalanes 37-38
08018 Barcelona
Tel. +34 93 256 68 00
museudeldisseny@bcn.cat

+info: museudeldisseny.barcelona.cat

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top