Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

“Trobades amb…” Xavier Mañosa a Lleida

El cicle ‘Trobades amb …’ busca difondre les últimes tendències artístiques a través de presentacions properes amb els creadors més destacats del moment en arts plàstiques i escèniques, fotografia, performance, música, il·lustració, disseny i literatura.

Una oportunitat d’escoltar i conèixer en un espai de proximitat a qui admirem o bé descobrir a algú i deixar-nos sorprendre pel seu talent.

Apparatu és el nom de l’estudi de disseny i taller de ceràmica que dirigeix actualment Xavier Mañosa. Els seus productes són objectes artístics, artesanals i industrials alhora, resultat d’aprendre de la tradició familiar i de la seva formació en disseny industrial. L’enginy a l’hora de combinar materials i les innovadores expressions formals que presenten les creacions d’Apparatu l’han portat a participar en fires i festivals de disseny contemporani a Londres, Tokio, Mèxic i Nova York.

Xavier Mañosa sortirà del taller per explicar com és el seu procés creatiu, i també el valor que atorga a l’ofici i l’experimentació en el camp del disseny de producte, en el marc del cicle “Trobades amb …” de CaixaForum Lleida el proper dijous  10 de gener  a les 19 hs.

Ens encantaria comptar amb la teva presència i podem reservar una entrada per a tu. Si  us plau dóna’ns resposta a aquest mail si acceptes la invitació per agregar-te a la llista de convidats. 

+ Info: https://caixaforum.es/ca/lleida/fichaactividad?entryId=572273

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top