Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

TUSSENBEELD- IN BETWEEN SCULPTURE- INTERESCULTURA

El llibre presenta de l’obra de la ceramista holandesa, resident a Barcelona Trudy Kunkeler. El llibre està escrit en neerlandès, anglès i català.

Des de juny de 2016 i fins a mitjans de 2018 he elaborat un llibre sobre les meves obres amb el títol: Interescultura.

Interescultura és una escultura que busques al teu cap, cercant la selecció d’imatges correcta, les proporcions adequades, la idea.

Interescultura és una escultura que conserva alguna cosa de la forma anterior que inclous en el desenvolupament, cap a una nova sèrie d’obres.

Interescultura també és una reflexió, una contemplació.

Interescultura també és aquest llibre.

Desprès he buscat en el meu arxiu, i he escollit obres des del 1990.

Una feina enorme, però també instructiva, en el sentit que em dona una visió clara sobre la meva pròpia evolució, trobant idees que no he pensat més o que no he desenvolupat prou, i em fa pensar en reprendre la idea.

L’elecció des dels anys 90, es perquè a partir d’aquest moment he treballat regularment fora del meu estudi dels Països Baixos. He treballat a Barcelona, en un estudi dels Tallers d’Art de La Massana a Andorra, a diferents llocs als Pirineus, en uns viatges a Quebec, Canadà (a l’hivern), en un viatge d’estudi sobre l’arquitectura de maons de fang a Iemen i una temporada a Berlin.

Aquest temps ha estat molt important per a l’evolució de la meva obra i vida.

Les imatges han de mostrar una coherència entre les fotografies de paisatges, que he fet en les excursions a les muntanyes, al costat del mar, per les ciutats i els objectes que se n’han format. No és necessari que sigui visible al primer cop d’ull, però que hi hagi una filiació. A part d’això he fet una selecció de textos escrits per mi mateixa, citacions de la literatura i croquis.

Un text de Simon Schama de Landscape and Memory és el fil conductor:

“Abans que jamai pot ésser un descans pels sentits, paisatge és la feina de l’esperit. L’escenari està construït tan de capes de memòria com de capes de roca. ”

Trudy Kunkeler

 

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top