Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Una qüestió de gustos. Ahryun Lee

Del 2 de juliol al 8 de setembre de 2022

 

Com traduir les sensacions abstractes dels gustos i transposar els sentits en una escultura? Ahryun Lee ho aconsegueix d’una manera magistral: jugant amb les textures i el poder del color, transcriu en tres dimensions els records de la seva infància. L’artista congela així en les emocions i sabors de porcellana que fa tàctils, visuals i perennes.

L’obra d’Ahryun Lee és conceptual i no desproveïda d’humor. Ens submergeix, amb delit, en la nostàlgia dels plaers de la infància i expressa certament la vida, l’alegria i l’extraordinari.

Stéphanie Gachon, historiadora de l’art.

Nascuda a Seül (1989), Ahryun Lee va obtenir el seu primer títol en ceràmica amb honors a la Universitat Nacional de Seül, després un màster en ceràmica i vidre del Royal College of Art de Londres. Les seves altes habilitats tècniques li van permetre donar-se a conèixer ràpidament per una qualitat d’enfocament molt expressiu i poc convencional del material. Ja posseïdor de nombrosos premis internacionals, l’artista presentarà a la galeria una vintena de noves obres per a aquesta primera exposició individual a França.

Galerie de l’Ancienne Poste
Place de l’Hôtel de Ville
89130 Toucy (France)
Tél : 03.86.74.33.00

+info: www.galerie-ancienne-poste.co

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top