Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

VINCLES 2023

2A EDICIÓ DEL CONCURS DE CERÀMICA ARTÍSTICA PER A TALLERS DE CENTRES PENITENCIARIS I ESCOLES I TALLERS D’ART DE CATALUNYA A BREDA

 

Als centres penitenciaris de Catalunya disposem d’una sèrie de tallers artístics de diverses especialitats. En aquests espais els interns i les internes poden desenvolupar la seva tasca formativa al voltant de les arts plàstiques, escèniques i audiovisuals i també participar en aquelles activitats dutes a terme en un context cultural al carrer.

L’any passat, des del Centre Penitenciari de Quatre Camins, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Breda, vam dissenyar un concurs de ceràmica artística anomenat VINCLES i enguay fem la segona edició. Poden participar tant alumnes dels tallers artístics dels centres penitenciaris, com alumnes d’escoles i tallers d’art d’arreu de Catalunya. La temàtica és lliure.

Les obres seleccionades es podan veure en una exposició que tindrà lloc al Centre Cultural Els Forns de Breda durant tot el mes de juliol. I en l’acte inaugural, que tindrà lloc el 30 de juny, es farà l’entrega dels guardons.

Bases Vincles segona edició 2023

Inscripcions fins al: 9 de juny de 2023

Exposició de les obres selecionades:
Del 30 de juny al 30 de juliol del 2023.

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top