Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Visions of Catalonia. Designing Crafts

Convocatòria oberta per participar a la 2a Biennal d’Artesania Contemporània ‘Visions of Catalonia’

 

Us informem que s’ha obert la convocatòria per participar a la 2a edició de la Biennal d’Artesania Contemporània ‘Visions of Catalonia. Designing Crafts’, iniciativa impulsada pel Consorci de Comerç Artesania i Moda (CCAM) que s’emmarca en el pla d’internacionalització d’Artesania Catalunya.

El seu objectiu és difondre, nacionalment i internacional, les noves expressions de l’artesania contemporània de creadors locals, divulgant i reconeixent la tècnica i procés artesà de l’ús dels materials per part dels creadors i el concepte darrere de la seva obra i creació. Podeu consultar la 1a edició a www.visionsofcatalonia.com

Aquesta segona edició té la voluntat de difondre els treballs artesans que utilitzen les eines del disseny per dotar de valor afegit els seus resultats. Comptarà amb obres realitzades a Catalunya, on els creadors en algun moment o en tota la seva producció han necessitat alguna de les diverses tècniques artesanals i mostren en les obres el domini de l’ofici.

Podeu consultar les bases de participació i presentar les vostres propostes fins el 23 de gener de 2023. Un jurat seleccionarà les peces que participaran a l’exposició itinerant, el catàleg i el web.

+ infowww.ccam.gencat.cat/visions_of_catalonia

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top