Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Visita al taller de ceràmica de les Benetes de Montserrat

Sortida dels socis de l’ACC

 

El passat 11 de març, una mica més d’una vintena de socis, vam visitar el taller de ceràmica de les monges Benedictines de Montserrat.

Aquest va ser, en principi, el motiu que ens va moure, ja que la Maria Eugènia Caro, sòcia de l’ACC i monja de Sant Benet de Montserrat va fer la proposta, que vam acceptar immediatamet. Però la sortida va ser més àmplia ja que ens va permetre conèixer el convent. Un lloc molt bonic, situat en un marc incomparable, la Muntanya de Montserrat. Entre Maria Eugènia i Regina, una altra beneta iniciadora del taller, ens van oferir una visita per a no oblidar, ja que ens van explicar tota mena de detalls i ens van tractar amb una calidesa i una familiaritat extraordinàries.

Després vam dinar a l’hostatgeria del convent, resultant una estona molt agradable, ja que no es fa sovint una convivència com aquesta entre socis. I després del dinar vam pujar fins a l’Abadia de Montserrat. on vam gaudir de la visita guiada al Museu d’Art. Va resultar molt instructiva i vam poder contemplar quadres i escultures d’artistes tan importants com Picasso, Dalí, Rossinyol, Ramon Csases o Josep Llimona, així com peces arqueològiques de diferents cultures, de la destacada col·lecció del museu.

Com a cloenda i per tenir-ne un bon record, ens vam fer una fotografia a la font, obra del nostre consoci Feliu Trujillo, de Ceràmiques Sedó.

Esperem poder organitzar altres sortides d’aquesta categoria i que altres socis les puguin aprofitar.

 

 

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top