Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

VOLS REBRE INFORMACIÓ?

Si vols rebre informació de les exposicions i activitats que l’ACC organitza, així com estar al dia de tot allò relacionat amb el món de la ceràmica, envia les teves dades a través del següent formulari.

  [recaptcha]

  D’acord amb la normativa de protecció de dades, t’informem que les teves dades personals seran tractades per l’Associciació Ceramistes de Catalunya amb la finalitat —legitimada pel teu consentiment— d’informar-te de totes les activitats culturals que l’associació organitza, així com de les activitats i altres esdeveniments relacionats amb el món de la ceràmica dels que aquesta es fa resó, a través de l’Agenda ACC, el Butlletí Express i altres comunicacions puntuals.

  Tret d’obligació legal, les teves dades no se cediran a tercers. Entre altres, tens el dret d’accedir a les teves dades, rectificar-les i suprimir-les. Pots consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre la protecció de dades aquí.

  Les teves dades restaran en actiu fins que en sol·licitis la baixa.

  Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d’11 de juliol, t’indiquem que en emplenar el camp “e-mail” de l’adreça electrònica ens autoritzes a emprar aquest mitjà per fer comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.

  Please Share This

  COL·LABOREN

  SEGUEIX-NOS A:

  COL·LABOREN

  SEGUEIX-NOS A:

  Back To Top