Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

VOLUM: Omplint el buit

Del 7 d’octubre al 3 de novembre presentada amb un “Cebiche de llagostins”

 

Inauguració: No us perdeu aquesta experiència de cuina i art, divendres 7 d’octubre a les 19.30 h.

D’ESCULTURES I ESCULTORS
Les mans treballen entre una idea i una matèria per donar formes en un temps en què l’artista repeteix una i una altra vegada fins a trobar un volum o un vuit que s’apropi a l’obra pensada. La seva voluntat inicial de transformar, experimentar o crear s’enfronta sovint amb la resistència d’un material que no es deixa dominar fàcilment. Al final, amb tècnica i imaginació surten obres originals úniques i sovint irrepetibles que ens atrapen en la màgia que els seus autors ens han provocat.

L’escultura, tan antiga com la pròpia humanitat es mostra en aquesta exposició amb un ventall d’autors i materials que fàcilment ens seduiran.

Aquesta vegada a la inauguració de l’exposició donem pas a la cuina com art de la mà d’en Daniel Machado cuiner del restaurant japonès Akuma de Blanes que ens presentarà un “CeSegons ell “La sencillez de un ceviche de langostinos plasmado en el plato, como si fuese un lienzo con su amalgama de colores, hace que se nos proyecte el sabor de cada ingrediente hasta fusionarse, dando lugar a un sabor fresco y ácido que se atenúa con la suavidad de la esponja de kimchi”

Cal confirmar l’assistència al whatsapp 698 86 68 26.

L’ARCADA. Galeria d’Art
Passeig de dintre, 11
17300 Blanes
Tel: 972 35 15 345

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top