Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Watershed. Residència d’estiu 2023

Les estades en residència d’estiu de Watershed (Índia) ofereixen als artistes un temps ininterromput per centrar-se en les seves pràctiques al nostre estudi de ceràmica d’última generació.

Durant una estada, fins a setze artistes formen una comunitat creativa mentre viuen i treballen al campus.

Els participants gaudeixen d’accés a l’estudi les 24 hores, allotjament còmode i àpats deliciosos.

Els artistes organitzadors desenvolupen els temes per a cada sessió i conviden un petit grup d’artistes a profunditzar amb ells.

Artistes addicionals amb interès en el tema de cada sessió sol·liciten unir-se a ells durant dues setmanes a Watershed. Trobeu les descripcions de les residències d’estiu de 2023 i la llista d’artistes que participen en cada sessió a continuació.

Després de triar la sessió que us convingui, visiteu la pàgina d’informació de la sol·licitud i directrius de residència per obtenir més informació i enviar la vostra sol·licitud.

BEQUES: Les beques de mèrit ajuden els artistes a cobrir el cost d’assistir a una sessió de residència d’estiu. Tots els sol·licitants que sol·licitin la consideració són elegibles per a la beca completa Kiln God Awards i els premis de beques parcials. Watershed també ofereix premis específics per a artistes de color, artistes internacionals i multiculturals, artistes que no han assistit a una residència abans i artistes emergents.

Els fons cobreixen articles relacionats amb la quota de residència, com ara l’habitatge, els àpats i l’espai d’estudi. Els destinataris dels premis són responsables de les despeses de viatge, el material i les taxes d’acomiadament i l’embalatge/enviament del treball. Els premis complets de les beques també inclouen un crèdit de 100 dòlars per a despeses materials realitzades a Watershed. Els premis de beques parcials oscil·len entre $ 1000 i $ 1500. Els premis són només per a les sessions del 2023.

Termini: 1 de febrer de 2023

+ info: www.watershed.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top