Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

#webinarARTESANIA. Processos i mètodes de producció de productes artesans

Artesania Catalunya continua el cicle #webinarARTESANIA, unes sessions d’assessorament en línia adreçades a les empreses artesanes. En el marc del programa Assessora’t, assessorament a mida per a artesans, l’objectiu és apropar nous instruments per a la millora de la competitivitat i de l’estratègia de comercialització del sector.

El tercer #webinarARTESANIA, amb el títol “Processos i mètodes de producció de productes artesans”, tindrà lloc el dimecres 4 de novembre de 16h a 17h, a càrrec de Carlos García, col·laborador de Som-hi consulting, consultor i assessor d’empreses, expert en fiscalitat i comptabilitat, amb més de 10 anys d’experiència assessorant empreses, autònoms i emprenedors. Disposa d’àmplia experiència en anàlisis i valoració d’empreses, control de costos i processos, així com gestió administrativa i de recursos humans.

Durant la sessió aprofundirem sobre l’anàlisis dels processos de producció, estructura de costos i càlculs per determinar l’escandall i el cost de producció, uns dels elements clau per poder decidir el preu de venta dels productes artesanals, així com millorar en eficiència, reduir costos per oferir un millor producte final i la necessitat de sostenibilitat econòmica de l’empresa artesana.

Podeu realitzar la inscripció al següent enllaç

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top