Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Workshop de Norma Grinberg “Novas Composiçoes em Cerâmica”

25 octubre – 3 novembre 

Centro de Arte CURAUMILLA (Chile)

Norma Grinberg realitza exposicions nacionals i internacionals. Com a artista visual, és una de les principals referències artístiques que treballa l’Art Ceràmic al Brasil.

La qualitat del seu treball és reconeguda tant pel públic com pels crítics, els qui subratllen l’originalitat i contemporaneïtat de la seva proposta estètica.

La seva formació acadèmica inclou un doctorat en Poètica Visual de la Universitat de São Paulo (USP), on ensenya al Departament d’Arts Visuals (CAP).

La seva carrera està impregnada de premis i mencions honorífiques en esdeveniments i exposicions, així com invitacions a conferències internacionals, tallers i exposicions com el Ceramique International Film Festival a Montpellier-França; el 47è Concurs Internazionale Della Ceramica D’Art, de Faenza-Itàlia; Javits Convention Center, Nova York-EE. UU., Neue Keramik aus Brasilien, Fundació Basileia, Basilea – Suïssa, Clay Push Gulgong-Austràlia; Uttarayan Art Foundation, Vadodara – Índia, entre d’altres.

Norma exhibeix les seves obres al Brasil ia l’estranger i forma part de col·leccions privades i museus nacionals i internacionals, com ara: Museu d’Art de São Paulo (MASP); Museu d’Art Contemporani de la Universitat de São Paulo; Museu d’Art Contemporani de Curitiba-PR; Museu Alfredo Andersen, Curitiba-PR; Ambaixada d’Israel a Brasília-Brasil; Fundació CAPES-Brasília; Museu Internazionale delle Ceramiche, Faenza-Itàlia; FLICAM, Fuping-Xina; Museu Nacional de Sevres-França; Uttarayan Art Foundation, Vadodara-Índia; Nou Museu de Ceràmica Yingge, ciutat de Taipei-Taiwan.

El 2009, l’artista es converteix en membre de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica – IAC

Me gustaría invitarte a asistir a mi próximo Workshop: “Nuevas Composiciones en Cerámica, el Proceso Creativo” en el Centro de Arte Curaumilla, Chile. Un increíble centro de arte situado al borde del Océano Pacífico, en un entorno natural absoluto. Éste será desde 25 de Octubre al 3 de Noviembre, 2019.

En este taller de diez días se estimulará la creación del ceramista, trabajando con un diseño modular de piezas de cerámica, la multiplicación, descomposición y reconstrucción de estas piezas, que resulta en un trabajo creativo y singular, finalizando con la elaboración de obras intimas y personales.

Se trabajará tanto en torno como modelado o la elaboración de pequeños moldes de yeso para la producción de las piezas a reproducir.

Preu: US 1.900 / Reserva: US 300 / Inscripció: info@bordeimaginario.org

Si necessiteu una agència que ofereixi bones tarifes aèries, inclòs un recorregut cultural per Santiago de Xile, poseu-vos en contacte amb tania@tex.tur.br WhatsApp +55 11 97555-8060 o Silvana WhatsApp + 55 11 98.276 2624.

+ infohttp://www.normagrinberg.com.br

Facebook: espaconormagrinberg i normagrinberg

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top