Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Xerrada entre Claudi Casanovas i Mireia Rosich

Dijous, 30 de març a les 19 h

 

Després de la inauguració de l’exposició Claudi Casanovas, Matèria i Origen: Ceràmica i gravat, us convidem a assistir a una xerrada entre l’artista Claudi Casanovas i la historiadora de l’art Mireia Rosich, la qual es portarà a terme el dijous 30 de març a les 19 h a la galeria del carrer Bailèn 19. En aquesta xerrada, Casanovas i Rosich parlaran sobre l’obra de l’artista, la seva evolució artística i la influència que ha tingut la seva terra, Olot, en tot el seu procés creatiu.

La xerrada tindrà lloc l’Espai d’Art de la galeria, on actualment hi ha l’exposició de Claudi Casanovas, la qual durarà fins al 21 d’abril, de manera que es podrà gaudir de la xerrada envoltat de les peces de l’artista, fent l’experiència més propera.

       

Claudi Casanovas. És el ceramista català contemporani amb més renom internacional, prové de les terres d’Olot i és un regenerador de l’art de la ceràmica. El seu treball es basa en una experimentació constant amb la terra i la barreja d’argiles.

Mireia Rosich. És la directora del Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú. És historiadora de l’art i màster en gestió cultural, i en els darrers anys s’ha especialitzat en l’estudi i la divulgació de les representacions artístiques dels mites clàssics.

Aforament limitat a 40 persones.

CONFIRMACIÓ art@arturamon.com

ARTUR RAMON ART
Bailèn 19, 08010 – Barcelona
Tel. +34 93 302 59 70
www.arturamon.com

 

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top