Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

12 Ruta de l’Art

11, 12 i 13 d’octubre  a Castelló d’Empúries.

La Ruta de l’Art és un itinerari senyalitzat per l’entrellat medieval dels carrers del centre històric.

Convida el visitant a passejar, a contemplar, a mirar i a reflexionar a través d’una selecció d’obres d’artistes actuals de renom situades en espais públics i privats de la població.

La ceràmica també hi serà present gràcies a dues sòcies de l’ACC: Margarida Geronès i Mercè Pla.

   

Quadriptic Ruta de l’Art

Una llum fresca de colors nous ens envaeix cada vegada que donem el tomb al calendari i la tardor ve a instal·lar-se des de fa tot just pocs dies a les nostres contrades. És com si ens resistíssim a vestir-nos amb els seus colors i persistíssim amb els que ja teníem des que va esclafir la primavera i va buidar arreu una gamma policroma quan al nostre voltant tot semblava mig somort.

Des de fa anys hem après a pintar de colors els nostres octubres i hem trucat els seus torrats amb colors de maig. Això succeeix quan ens arriba una vegada més la pintura, l’escultura, la fotografia… L’art!

I nosaltres, gaudint d’aquesta benaurança, li obrim els nostres espais, molts d’ells carregats d’història, d’aquesta nostra història que ens fa ser únics i de la qual presumim. Tot un petit univers tan nostre, impregnat d’essència medieval, de terra, de llum, d’anys… De perpetuïtat.

I ara, quan aquest temps arriba, el guarnim amb les millors gales i l’exposem perquè tothom en pugui gaudir. Generosament cedim tot aquest patrimoni que conservem, reformem i admirem i que captivant-nos, ens ha anat fent tan seus i nosaltres, estimant-lo, tan nostre.

I és en aquest context doncs, que ens plau donar la benvinguda a tants artistes que venen d’arreu amb l’art per bagatge, aquest any des del País Basc, de Catalunya i també de la Catalunya Nord i que ens aporten tot el seu saber i la seva destresa, les seves habilitats, tècniques i mestries.

A tots ells els donem la benvinguda més sincera i els desitgem que junt amb nosaltres, gaudeixin també d’aquesta explosió d’obres exposades que un any més ens tindrà ocupats durant uns dies.

MERCÈ FONTCLARA i GENÍS

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top