Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Bitácora Cerámica

En aquesta ocasió, a la secció Perifèrics, us proposem un acostament al col·lectiu de la Ciutat de Mèxic que treballen per difondre artistes ceràmics de Mèxic i internacionals. L’objectiu de Bitácora Cerámica és unir, ensenyar i compartir tot el que sorgeixi al voltant de la Ceràmica.

Els ceramistes participen a través de diferents canals de difusió per internet com ara, publicacions a la web de Bitácora Cerámica sobre els diferents artistes, també es poden veure diversos tallers a través del seu canal de YouTube i tenen un fòrum de preguntes i respostes a través de la plataforma Discord on qualsevol pot compartir informació i pal·liar dubtes.

Per una altra banda realitzen una sèrie de podcast anomenat Ceramicast, consta d’una retransmissió de programes radiofònics a través de la plataforma Spotify on es mantenen converses amb artistes, dissenyadors, artesans i ceramistes sobre creativitat i ceràmica.

I per últim destacar la sèrie de conferències que van dur a terme durant el confinament amb el nom de “Industria cerámica” a través d’Instagram, una espècie de festival on els ceramistes que s’oferien a participar explicaven la seva experiència, ensenyaven les seves peces, les posaven a la venda en directe i realitzaven cursos, entre altres curiositats.

A continuació us deixem els enllaços a totes les xarxes de difusió de Bitácora Cerámica, i un vídeo del seu canal de YouTube.

www.bitacoraceramica.org

www.youtube.com

www.instagram.com/bitacoraceramica

www.instagram.com/industriaceramica

Ceramicast – Spotify

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top