Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

CERAMIBA 20/21

Obert el termini d’inscripció per a participar en Ceramiba 20-21

Aquest any la V edició de Ceramiba (Fira Internacional de Ceràmica Artística Ciutat de Bailén) se celebrarà del 20 al 23 d’octubre en format virtual. La participació en Ceramiba 2020-2021 és totalment gratuïta per als inscrits en aquesta fira professional.

Segons expliquen des de l’organització de Ceramiba, aquest esdeveniment pretén demostrar l’heterogeneïtat i riquesa de l’artesania ceràmica en ple segle XXI. Per això, aquesta fira està oberta a tot professional -artesà, ceramista, escultor o artista-que ho desitgi.

Com s’explica en les bases, que poden ser consultades a la web de Ceramiba , el termini per formalitzar la inscripció finalitza el proper 17 de setembre.

Des de l’Ajuntament de Bailén s’habilitaran els mitjans telemàtics necessaris perquè les reunions comercials puguin realitzar-se en els dies i hores assignades a cada expositor de forma telemàtica i amb total privacitat. Els catàlegs i altres eines de presentació de productes en l’entorn virtual hauran d’estar previstos per cada expositor.

+info.: www.ceramiba.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top