Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Cerámica. Un recorrido por la historia, las técnicas y los ceramistas más destacados

Des dels antics guerrers de terracota fins a la tassa de cafè de l’esmorzar, des de la logística de l’intercanvi mercantil fins a les més excelses expressions artístiques, la ceràmica és potser una de les invencions que millor sintetitzen la història de la humanitat. Submergeix-te a través d’aquestes pàgines en l’increïble univers de la ceràmica per a conèixer-gairebé tot sobre el seu patrimoni tècnic, artesanal i artístic.

  • Materials i tècniques pas a pas: des del tornejat d’un recipient fins a les màgiques transformacions que es produeixen al forn, et revelem amb fotografies i il·lustracions pas a pas detalls fascinants sobre els materials, els procediments i les tècniques més habituals.
  • Història: la història de la ceràmica és la història de l’evolució de la humanitat, coneix les seves grans fites del paleolític fins a l’actualitat.
  • Personatges: descobrim la creativitat i habilitat dels terrissaires, i els apassionants relats sobre dinasties, industrials, pioners, magnats i grans artistes. En definitiva, tota la passió i el drama involucrats en convertir els terrossos de fang en bells objectes.

Descripció tècnica del llibre:

Autor: Liz Wilhide, Susie Hodge. Traducció: Jesús de Cos Pinto
Mides: 15.6 x 23.5cm. 224 pàgines. Cartoné
Espanyol
ISBN / EAN: 9788425230936
2018

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top