Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

CeramicART RAVAL 2021

Presentació del projecte a la seu de l’ACC

Divendres, 11 de març a les 19h

L’Associació Ceramistes de Catalunya, té el plaer de presentar a la seva seu CeramicART RAVAL 2021, una proposta a la qual dóna suport i que va guanyar una de les beques “Premis Barcelona 2020“, dins la línia de Projectes d’Innovació i Recerca en Espais Patrimonials i en Acció Cultural Comunitària.

Es tracta d’un projecte artístic i pedagògic destinat a col·lectius del barri del Raval, que vol reivindicar les especials qualitats de la ceràmica per a les persones que la practiquen i que, sobretot, busca avançar en la cooperació entre institucions del Raval.

En un context de creativitat i interacció personal, com és el de l’Escola Massana, s’han reunit dos grups de treball. Un dels quals estava format per dotze dones que han treballat en la creació de peces utilitàries de cuina, amb una gran riquesa decorativa, reflex dels seus orígens culturals. L’altre grup, integrat per onze adolescents alumnes de l’Escola Cintra, han realitzat un mural ceràmic que s’instal·larà al mateix Centre Educatiu. Les classes han anat a càrrec d’en Marc Iturri de l’empresa Ceràmica Ixió i de la Matilde Grau, professora d’escultura i ceràmica de l’Escola Massana.

El projecte ha estat coordinat per Joan Vicens Tarré i hi han participat:

Associació Educativa Integral del Raval

Associació Intercultural Diàlegs de Dona

Centre Educatiu Cintra

Escola Massana de Barcelona

Ceràmica Ixió

Associació Ceramistes de Catalunya

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top