Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

COLLET 2023

Collect torna a Somerset House a Londres del 3 al 5 de març de 2023

 

Visualitzacions prèvies de l’1 al 2 de març i en línia a Artsy.net fins al 12 de març de 2023.

En un moment en què l’artesania contemporània mai ha estat més buscada, Collect, la fira internacional líder d’artesania i disseny contemporani, és una oportunitat excepcional per descobrir i adquirir noves obres d’art amb qualitat de museu de més de 400 artistes internacionals al capdavant del seu joc.

La fira compta amb obres d’art destacades realitzades en els últims cinc anys per artistes i dissenyadors vius representats per prop de 40 galeries especialitzades d’arreu del món, totes seleccionades per un comitè assessor d’experts.

Collect se centra en l’exclusivitat, la reputació, la narrativa rica i la curació reflexiva, buscant varietat i diversitat en el seu contingut i visió. Galeries de Corea del Sud, Xina, França, Irlanda, Països Baixos, EUA, Líban i el Regne Unit presentaran obres que abasten la més àmplia gamma de disciplines artesanals.

La ceràmica, el vidre, la laca, les joies d’art, els metalls preciosos, els tèxtils i la fibra, la fusta i el paper es mostren junts per crear un entorn de col·leccionisme únic.

+infohttps://www.craftscouncil.org.uk/whats-on/collect-2023

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top