Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Concurs mural ceràmic: “39 arbres i una flor”

Convocatòria d’AEDAS Homes per al disseny i execució d’una peça artística mural permanent, integrada a l’arquitectura i realitzada en material ceràmic.

 

La immobiliària AEDAS Homes, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i l’Associació Ceramistes de Catalunya, impulsa un concurs d’art mural ceràmic, sota el lema ’39 arbres i una flor’, en suport als artistes locals i de tot el territori.

AEDAS Homes proposa als participants el disseny, amb la possibilitat de la posterior execució, d’un mural artístic en ceràmica de 40 m² distribuïts en dos murs perpendiculars, situats a la planta baixa de l’edifici Herolt d’AEDAS Homes, una promoció de 39 habitatges de propera construcció. La temàtica de la convocatòria, serà de caràcter vegetal i ha de partir d’una reinterpretació lliure de l’obra botànica de Johanna Herolt, l’artista del segle XVIII que dóna nom a l’edifici. L’obra guanyadora s’instal·larà de manera permanent a la façana nord, gaudint d’una àmplia visibilitat i presència.

La convocatòria s’inscriu en el programa ‘ConLasArtes’, una estratègia cultural amb la qual AEDAS Homes persegueix implicar-se en l’entorn en què se situen els seus residencials a través del desplegament de projectes artístics que aportin valor i nous significats a la ciutat.

Premis:

  • 1r Premi de 5.000 €
  • 3 mencions amb diploma acreditatiu

Termini de presentació: fins el 30 de març de 2022

Bases concurs

 

Inscripcions

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top