Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Vídeo de la conferència: “Full en blanc”. Disseny i ceràmica

A càrrec de Rosa Cortiella

 

Compartim amb vosaltres el vídeo de la conferència que va tenir lloc el passat 13 de febrer, en el marc de les 1es Jornades Tècniques de l’ACC.

En aquesta conferència, Rosa Cortiella parla sobre l’experiència en el procés del disseny d’un projecte artístic, la recerca d’idees prèvies i posa exemples de solucions tècniques que ha anat trobant en diferents projectes que ha realitzat.

Rosa Cortiella és una artista polifacètica, lliure i creativa que treballa la ceràmica en diferents línies. Interessada per l’art, pel disseny i per l’educació crea obres artístiques úniques, dissenya i elabora diferents tipus de ceràmica utilitària, especialment vaixelles i utensilis per a servei de taula. I també té la seva pròpia escola “Asimètric”, on ofereix cursos per a joves i adults. En la següent cita ens resumeix la filosofia del seu taller.

“Compartim coneixements. Acompanyem en els processos. Assessorem tècnicament, dissenyem i produïm de manera personalitzada. Una visió diferent i contemporània de la ceràmica amb un llenguatge propi”.

Activitat gratuïta

A l’Associació Ceramistes de Catalunya
C/ Doctor Dou 7, baixos 1 – 08001 Barcelona
Horari: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 h

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top