Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Conferència: L’artesania a l’actualitat

Barcelona acollirà la Conferència Anual del WCCE, la branca europea del Consell Mundial de l’Artesania, que tindrà lloc dijous 20 de juny de 2024 de 09:00 a 13:30 h amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM). La conferència és gratuïta i està oberta al públic, per tant es podrà assistir presencialment amb interpretació simultània al català o seguir en línia en anglès.

L’edició d’enguany es titula ‘State of Crafts: Key Pillars in the Contemporary Craft Sector’, i reunirà una xarxa de prop de 40 organitzacions artesanals d’arreu d’Europa, així com un programa de ponents que debatran temes d’actualitat relacionats amb l’artesania a Europa.

La conferència és la tercera d’una sèrie que s’ha dut a terme entre 2022 i 2024 en el marc del projecte CRAFTING cofinançat per la UE. El tema d’enguany pretén donar llum a les qüestions claus generals actuals de l’artesania europea; què es pot aprendre de l’artesania per beneficiar altres sectors i la societat en general; quines històries positives es poden explicar per portar l’artesania a un públic més ampli; tot posant l’atenció en temes importants dins de l’espai de l’artesania com ara la sostenibilitat, l’emprenedoria, l’intercanvi de coneixement, el patrimoni i l’estètica.

Inscripcions obertes fins el 2 de juny! 

A principis de juny us enviarem per correu electrònic més detalls sobre l’assistència presencial o en línia i aviat s’anunciarà el programa final dels ponents.

Us esperem!

Museu del Disseny de Barcelona
Plaça de les Glòries, 37
08018 Barcelona

+info: Disseny Hub Barcelona

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top