Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Convocatòria oberta a CONTEMPORANIA, la nova fira d’alta artesania i excel·lència

CONTEMPORANIA High Craftsmanship Barcelona és la nova fira per promoure l’alta artesania i l’excel·lència que tindrà del 28 al 30 de setembre de 2023 al Palau de Pedralbes de Barcelona. El certamen neix de la transformació de JOYA Barcelona Art Jewellery and Objects, i vol esdevenir la cita de referència de l’artesania contemporània nacional i internacional, amb una fira que comptarà amb artistes, institucions i associacions que presentaran les seves propostes de creativitat d’alt nivell.

La innovació i la visió artística de l’artesania contemporània es mostraran a través de diferents tipus d’arts aplicades com ara la ceràmica, la joieria artística, la laca, el metall, el tèxtil, el vidre, el paper i la fusta. Contemporania és una fira professional feta per a un públic especialitzat, com ara directors de col·leccions de museus, galeristes i comissaris, però també oberta al públic en general, l’esdeveniment atraurà col·leccionistes estabilitzats i amants de l’artesania, altres artistes i també una nova generació de joves col·leccionistes. Es tracta de l’única fira de l’estat espanyol dedicada a l’alta artesania que es difondrà a través d’un gran nombre de mitjans, ambaixadors i col·laboradors internacionals.

La convocatòria està oberta per a artistes individuals, associacions, col·lectius i galeria fins el proper 20 de març de 2023.

Les peces que s’exposaran a la fira seran seleccionades per un Consell Cultural, i especialistes de diferents àmbits de les arts i l’artesania escolliran els millors portafolis i propostes.

Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda hem organitzat dues sessions online per explicar a totes les persones interessades a participar les principals novetats de la fira, així com el procediment d’inscripció.

Inscripcions

+infowww.contemporania.cat

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top