Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Curs intensiu de TORN 3 dies

30 de setembre i 1 i 2 d’octubre. al taller Penelope Vallejo Ceramics (Santa Maria de Palutordera)

 

Per aquell@s que us heu quedat sense plaça pel curs de Torn aquest estiu, podeu reservar ja per les properes dates de tardor.

Per aquell@s que us heu quedat sense plaça pel curs de Torn aquest estiu, podeu reservar ja per les properes dates de tardor.

El curs vol acostar als alumnes a la pràctica amb el torn de terrisser, disciplina ancestral que ha sabut trobar el seu lloc tant en l’àmbit artesanal com a l’artístic.

El programa es basarà en l’aprenentatge de les posicions de mans que ens portaran a aprendre a crear diferents tipus de formes. Més bàsiques pels principiants i més perfeccionades pels assistents amb més bagatge. Essent un curs obert per a tots els nivells.

S’alternarà el tornejat amb algun dia de polit i acabat de les peces. De manera que els participants podran veure començar i acabar les seves creacions.

S’ensenyarà a treballar el bol i el cilindre i totes les seves formes derivades, així com l’ensamblatge de nanses, bécs i tapes per a la creació de capses, tasses i teteres.


No és necessària experiència prèvia, ja que, els grups són reduïts i l’atenció és personalitzada.

Horaris: de 10h – 14h

Per reservar plaça pots escriure un correu o trucar per telèfon:

ceramica@penelopevallejo.cat

Tel: +34 659304126.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top