Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Cursos a l’Associació Terres de Provence (França)

Terres de Provence organitza a l’octubre un lloc nou de Hautes-Alpes Rosans, 4 cursos de ceràmica per a professionals. Agrupats durant la mateixa setmana i lloc per crear una bella sinergia, aquests cursos són una oportunitat de conèixer altres ceramistes en un ambient agradable.

PAPER DE PORCELLANA

de Daniela SCHLAGENHAUF

Objectius de les pràctiques: Descobriu la porcellana de paper.  Aprendreu a dominar la porcellana i superar les seves restriccions inherents. Sereu capaços de configurar el projecte o modificar-lo segons les dificultats trobades. Aprendreu a passar d’un projecte esbossat en paper a un volum de porcellana. Comprendreu la reacció a l’assecat i la cuita

DECORACIÓ CERÀMICA

per Jérome GALVIN

Objectius de les pràctiques: Aprendreu a evolucionar en la recerca de decoracions i superfícies. Obtindreu la capacitat d’avançar en la vostra producció o bé canviar-la completament perquè us agradi més. Comprendreu la connexió entre la forma, la superfície i la decoració.

ESTURCTURES I RECOBRIMENTS D’ARGILA

Tècniques de modelatge. Domini de la configuració de formes complexes

per Dominique BAJARD

Objectius de les pràctiques: Aprendre a veure un volum a l’espai i crear noves formes a partir de construccions naturals. Aprendre tècniques de construcció de volums afegint capes de pell d’argila en ossos de colom. Conèixer els materials i entendre les seves reaccions a l’assecat i a la cuita. Aprendre a incloure el buit, entendre l’espai i canviar l’escala.

TORNEJAR PECES MÉS GRANS SENSE CANSAR-SE

per Jean-Jacques DUBERNARD

Objectius de les pràctiques: Aprendre a convertir les peces en més grans del que sabem fer. Trobar l’ergonomia adequada per obtenir els màxims resultats amb la mínima fatiga.

Per tenir tota la informació sobre els cursos: com arribar, allotjament, menjars, etc … posa’t en contacte amb nosaltres.

SITUACIÓ: Rosans (Hautes Alpes)

DATES: de dilluns 14 a divendres 18 d’octubre de 2018

ALLOTJAMENT: Possible en el lloc

+ info: Catherine Leduc: 06 66 44 03 94 / cat.leduc@wanadoo.fr

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top