Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

DE LA LLUM I ALTRES OMBRES

Una exposició de Cristina Márquez

Del 21 al 31 de juliol

Amb motiu de la festa major de Sant Martí de Centelles, es presenta aquesta mostra de ceràmica contemporània, que recull dues instal·lacions artístiques i altres obres dels darrers temps, realitzades en porcellana, per l’artista.

De la llum pertany a un seguit d’obres que giren entorn les ombres. Un tema que, sense adonar-me, ha estat molt present al meu treball dels últims anys. Un dia em vaig topar amb la paraula japonesa “komorebi”, no té traducció al nostre idioma i significa la llum del sol travessant les fulles dels arbres. És una paraula llunyana, però expressa a la perfecció aquells moments de contemplació que m’han captivat i que a través de la meva obra us comparteixo.

Cristina Márquez

Cristina Márquez
És llicenciada en Belles Arts per la “Universitat de Barcelona” en l’especialitat de gravat. Després de finalitzar els estudis de Ceràmica Artística a l’Escola Superior de Disseny i Arts “Llotja” de la mateixa ciutat, ha centrat el seu treball en la investigació entorn de diverses tècniques de reproducció de la imatge aplicades en ceràmica, especialment, la serigrafia.La seva obra és fruit de la combinació d’aquesta experiència en els camps de la ceràmica i la impressió gràfica i, en les seves peces i instal·lacions, que oscil·len entre la mirada i la reflexió, la porcellana és la protagonista.
Actualment, compagina la realització de peça artística amb la docència, com a especialista en aquestes tècniques.

Inauguració:
Dijous 21 de juliol a les 19 h

A la Sala Polivalent de l’Ajuntament
Carrer de l’Estació, 6.
08592, Sant Martí de Centelles

Horari d’obertura:
De dilluns a divendres de 17 a 20:30h
Dissabtes de 10:30 a 13:30 i de 17 a 20:30
Diumenges de 10:30 a 13:30

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top