Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

ELS REFLEXOS METÀL·LICS a càrrec de Jordi Serra

 

VÍDEO DE LA CONFERÈNCIA

 

Des de l’ACC volem compartir els vídeos del 2n Cicle de Conferències Tècniques Aplicades a la Ceràmica, organitzades per l’associació. En aquesta ocasió, el de la conferència “Els reflexos metàl·lics” a càrrec de Jordi Serra.

Jordi Serra Moragas, a més de ser un bon ceramista, pintor i dibuixant és enginyer tècnic químic. Aquesta capacitat per les qüestions tècniques l’ha convertit en un referent dins del món dels esmalts de reflexos metàl·lics, realitzant iridescències, transparències i fulminacions de colors que embolcallen com una pell els seus magnífics dibuixos i fent unes peces úniques que són un referent dins la ceràmica contemporània.

Ha fet exposicions a diversos països com el Japó, França, Alemanya i EUA, sent un dels ceramistes més reconeguts del nostre país en l’àmbit internacional. Membre de l’Acadèmia internacional de Ceràmica i recentment ha fet l’ingrés com a Acadèmic de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona.

Aquesta conferència va tenir lloc el 20 de febrer del 2024 a la seu de l’ACC i va ser una activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

A l’Associació Ceramistes de Catalunya
C/ Doctor Dou 7, baixos 1 – 08001 Barcelona
Horari d’atenció: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 h

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top