Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

AIGUA

Una exposició de Karina López Sitja

Sempre dic que em sento com una escultora-ceramista de l’AIGUA, més que del FOC.

El procés humit de la creació de les obres, el fang i l’aigua a les mans: Aquest és el meu moment! Després el foc acabarà aquest procés, jo ja no hi intervinc, soc aliena, aquest és el moment del foc mateix i les seves bogeries.

La meva obra parla sobre aquest fluir, la fragilitat i la delicadesa dels moviments intuïtius, l’orgànic, l’aigua i l’aire. Sobre les ombres i els espais que es creen entre les formes. Som naturalesa viva, energia universal que tots compartim i ens connecta.

El meu mode de treball és completament instintiu i espontani. Els nostres cossos van experimentant la vida, van enregistrant estructures, i també tenen accés, a través de la nostra memòria implícita, als records dels nostres avantpassats.

Treballant intuitivament, deixant que el fang i l’energia flueixin, sense una intenció racional aparent, es posa al descobert la meva història, de manera simbòlica.

Sento una gran admiració per la filosofia de l’estètica antiga japonesa, per l’espiritualitat del Budisme Zen, per la màgia de la Natura. Em fascina allò femení, allò delicat i subtil en totes les seves formes. Aquests conceptes són els que es reflecteixen gairebé sempre en les meves obres.

Karina López Sija

vídeo de l’exposició full de sala cartell de l’exposició

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top